Höjdpunkter från min stora dag

Hej kära läsare! Som ni vet gifte jag mig i somras i vackra Göteborg och jag är så exalterad att äntligen kunna dela med mig av några av de fantastiska höjdpunkterna från vår stora dag!

Det magiska partytältet

En av de största höjdpunkterna, som också varit en källa till nervositet, var partytältet vi hyrde för efterfesten. Vi var oroliga för att det inte skulle hålla måttet, men oj, vilken succé det blev! Tältet var rymligt, vackert upplyst med glittrande ljusslingor och gav festen en sådan mysig och intim känsla. Gästerna älskade det, och det blev verkligen en unik touch på vårt bröllop. Spana in länken här om du vill du hyra partytält i Göteborg <- detta är ett fantastiskt företag!

En dans under stjärnorna & fotografering vid Göteborgs hamn

Ett annat oförglömligt ögonblick var vår första dans som gifta. Vi dansade under stjärnklar himmel, precis utanför partytältet, och det kändes som om vi var ensamma i universum. Det var en sådan kraftfull och romantisk upplevelse som jag alltid kommer att bära med mig.

Vi valde även att ta våra bröllopsfoton vid Göteborgs hamn, och bilderna blev helt magiska. Bakgrunden med de gamla skeppen och det livliga vattnet tillförde en riktigt speciell känsla till våra foton.

En annan detalj som gjorde vårt bröllop personligt var att vi skrev våra egna löften. Att dela dessa löften framför familj och vänner var oerhört betydelsefullt och rörande.

Avslutande tankar

Vårt bröllop i Göteborg var verkligen en dröm som blev sann. Varje liten detalj, från det underbara partytältet till vår första dans, bidrog till att göra vår dag helt oförglömlig. Jag är så tacksam för dessa minnen och för alla som var med och firade vår kärlek.

2 Jan 2024

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.