Valpgodis underlättar träningen

Om det är så att du ska köpa valp eller att du snart ska få hem en valp, så kan det vara bra att handla hem valpgodis. Jämför olika sorter via bästaprodukterna.com. Valpgodis är bra att ha för att lära din valp en massa saker. När hunden blir äldre, så går det bra med hundgodis. 

Valpgodis är något att ha för att belöna med. Det när du ska träna valpen att bli rumsren, att komma på inkallning, gå fint i koppel med mera.

Bra tips när du ska träna din valp

När du får hem din valp, så kommer ju allt vara nytt och främmande för den. En del valpar anpassar sig snabbt men för andra tar det lite tid. Så stressa inte med att börja träna det första du gör. 

När valpen är hemmastadd, så kan du påbörja en del träning. Då grundläggande träning som att bli rumsren och att komma på inkallning. Du bör då belöna den varje gång valpen gör rätt. 

Det är viktigt att du väljer  ett hundgodis som är speciellt anpassat för valpar, alltså valpgodis, som ofta har små bitar som är lättuggade. 

Du kan även träna att klippa klor med mera så att valpen kan hanteras på bra sätt, även då kan du belöna med godis. 

Valpgodis ska inte ges i tid och otid, utan bara när du tränar din hund. Valpmagar är känsliga, så den tål inte allt för mycket!

2 Feb 2023

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.