Bästa städguiden

En bra guide för hur ofta man bör städa och vad man bör städa, det är inte fel. Det är vad jag ska fösöka ge dig här idag! Du kan fövisso anlita en städfirma för hemstädning en gång per vecka, så väl som de kan göra storstädnigen eller ta hand om flyttstäd i Örebro. Oavsett, så är det bra att ha en del rengöringsmedel hemma. 

Att städa hemmet, det handlar om att varje dag göra vissa saker, så väl som du bör ha en städdag per vecka samt se till att städa än mer varje eller varannan månad. Därtill bör du göra rejäla storstädningar en gång i halvåret. 

Städa lite varje dag

Det är bra att varje dag se till att diska undan, torka av köksbänken, torka av badrumsytor och plocka undan. Se gärna till att även bädda sängen varje dag och att du vädrar ut. 

Städning varje vecka

Se till att ha en dag i veckan där du städar mer, genom att dammsuga, våttorka golven samt att du även då passar på att byta ut sängkläder, handdukar och tvättar. Gör rent toalett/badrum mer noga samt vattna dina blommor.

Städa lite mer noga varje månad

Varje eller varannan månad, så kan du se till att göra rent tvättmaskin, diskmaskin, kaffebryggaren och rensa fläktens filter samt rensa i avloppen. 

Varje halvår

En rejäl storstädning är viktigt med, då du kan ägna dig åt att putsa fönster, torka lister och dörrar, göra rent ugn, kyl och frys. Passa även på att göra rent mattor, samt att du rum för rum gör en ordentlig storstädning!

8 Feb 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.