En bäddmadrass gör sängen skönare

Något det ofta talas om, det är hur viktigt det är att välja rätt säng. Det är ju så att man tillbringar runt en tredjedel av livet i sängen. Men det är minst lika viktigt att ha en bra bäddmadrass, samt skönt täcke, bra kuddar och så klart bra lakan och påslakan.

Just när det gäller bäddmadrasser, så kan man med en sådan förändra sin sängs hårdhet eller mjukhet på bra sätt. Du kan läsa mer om bäddmadrasser på Fitnessfrank. Det kan underlätta valet av bäddmadrass att ha koll på vad det finns och vad de alla har för olika fördelar.

Satsa på bra sängkläder till sängen

Utöver då att ha en bra säng, med en bekväm bäddmadrass, så är även valet av det du bäddar med också viktigt. Att ha ett täcke du tycker är lagom tjockt avgör ju om du håller dig lagom varm när du sover. Sedan att ha en kudde, eller flera, som du tycker är bekväma är även det viktigt.

Att vällja bra lakan och påslakan samt örngott är också viktigt. Dessa finns i olika material och sedan så klart i olika färger, mönster med mera. 

Bädda rent ofta

Sängen är en plats för vila och vi tillbringar många timmar per natt i den. Att regelbundet byta ut lakan och påslakan är viktigt. En gång varannan vecka är bra, men ännu hellre varje vecka. Särskilt om du har barn, husdjur eller om du föredrar att sova naken i sängen.

3 Jan 2023

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.