Hyra hoppborg till kalas?

Något som båda mina döttrar gillar att göra, det är att hoppa i sådana där hoppborgar ni vet. Det är ju vanligt att se dem på marknader, eller på lekland. Jag har lite funderingar nu på att kolla om det går att hyra hoppborg Stockholm. Det vore ju en kul överraskning att ha på kalas! De båda fyller ju på sommaren, så kanske kan satsa på att göra ett enda stort kalas. Har ju sett att man även kan hyra popcornmaskin, slushmaskin och sockervaddsmaskin.

Kanske man kan ordna ett kalas som blir som lite av ett tivoli. Vore ju kul om man hade kunnat göra som de gör i USA med värsta trädgårdsfesten, med clowner och åsnor och annat, men det kanske inte finns här?

Får planera vidare

Nu är det ju ett par månader kvar innan det ens är tal om att ha kalas, men är ju alltid bra att förbereda och söka fram sådana saker man tänkt ha. Det är ju bra att vara förberedd menar jag så att allt är klart tills det är dags. Så får väl sätta mig och planera. Kanske kolla med några av mina döttrars vänners föräldrar, som även de har barn som fyller i sommar. Kanske man kan slå ihop det med andra familjer, så blir det inte så dyrt att hyra hoppborg och allt annat jag vill att det ska finnas med. Får nog kolla upp detta!

23 Feb 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.