Kan vara skönt att få hjälp med flyttstädningen

En flytt innebär en hel del måsten! Dels ska du ju se till att packa allt, flytta på abonnemang, få allt flyttat samt sedan göra en flyttstädning. I dag är det ju dock inte ett måste att ta hand om alla delar själv, utan det går att anlita andra för att fixa! Till exempel kan du välja att ta in en flyttfirma som sköter hela flytten, sedan en städfirma som kan göra din flyttstädning. Du vet då att denna städning, den kommer att bli godkänd vid besiktning. 

För att du ska hitta en bra städfirma, som passar dig, se gärna till att jämföra dem som finns nära dig där du bor. Kolla även med vänner om de har bra tips. Jämför priser kontra vad som ingår i detta pris. 

Kolla även att städfirman har RUT avdrag samt att det även är bra om de har en så kallad städgaranti, som innebär att de städar om igen ifall besiktningen inte blir godkänd.

Bra tips innan du packar

Ett annat bra tips, då du ska flytta, det är att se över ditt hem och dina grejer och fundera på vad som ska tas med och inte.. Det kan vara bra att göra högar med spara, skänka, slänga eller sälja. Sedan så ser du till att ta rum för rum och verkligen rensar ut! Det gör att du inte alls kommer ha en massa onödiga prylar att packa med eller packa upp i den nya lägenheten. 

23 Nov 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.