Kanske ska installera solceller?

Har funderat lite på detta med att installera solceller, om det kanske är något man ska göra. En vän till mig, tog hjälp av en elektriker Östermalm för det, medan en annan, hon bokade in ett solcellsföretag som tog hand om alla delarna. Vet inte hur vi gör om vi bestämmer oss för att ha det. Dock tycker jag att det verkar vara en vettig sak att investera i nu. Det med tanke på att elpriserna sköt i höjden i vintras. Det kan ju vara smart att producera sin egen el. Nu har jag inte superkoll på det hela, men fattar det som att man i alla fall får så mycket el att man klarar sig större delen av året, samt att man kan sälja sitt överskott, bara man har ett solcellsbatteri. 

Viktigt att elektriker gör elinstallation

Läste det att man bör ha en elektriker till hjälp för solcellerna, när det ska anslutas från solcellspanelerna till en växelriktare och till fastighetens elnät. Det är ju en form av elinstallation. Men tänker det att om man anlitar ett solcellsföretag så måste de ju ha en behörig elektriker som jobbar för dem?

Ska nog sätta mig ner och läsa på mer om detta med solceller och även kolla med mina vänner som redan har gjort det hur de tyckte att installationen gick och hur bra det har varit sedan med egen el och att kunna spara den och allt sådant!

4 Jan 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.