Kanske ska köpa Crescent på rea?

Igår fick jag värsta vårkänslorna! Även om det är ett tag kvar, så kan man ana att den är på väg. Är lite sugen på att skaffa mig en elcykel till våren. Ska se om det finns att hitta en på rea. Elcyklar är ju ändå rätt så dyra som de är, så kan ju vara smart att kolla när det är rea. Är ju inte fel att spara in en del pengar! Såg att det finns Crescent elcyklar på nätet. Crescent i sig är ju ett bra märke på cyklar.

Anledningen att jag vill ha en elcykel framför en vanlig, det är ju att det verkar ju vara mycket smidigare med en sån. Det eftersom att man kan få extra fart i uppförsbackar till exempel, bara genom att sätta på batteriet!

Kanske testcykla olika modeller

Jag har dessvärre aldrig testat en elcykel, bara sett andra som haft en sådan. Det kanske kan vara bra att gå till en elcykel-butik och kolla om man kan få testa dem lite. Det så att man hittar en cykel man gillar och som känns bekväm. Det brukar man ju oftast även göra med vanliga cyklar också. Har ingen cykel alls just nu, det var bra länge sedan. Men att cykla dit man ska, och låta bilen stå, det är ju rätt bra för både miljön och min egen plånbok. Så ja, en cykel på el ska jag nog allt ta och skaffa mig.

28 Jan 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.