Lite mamma-tid är aldrig fel

Alla som har barn och hund vet att det kan vara lite körigt på dagarna. det ska tvättas, städas, rastas. Barn ska vara mätta, hela och rena och komma i tid till skolan och djuren behöver både mat och pälsvård. Det är OK, men ibland är det också skönt att bara tänka på sig själv ett litet tag. Därför bokade jag in mig och min syster på en avslappnande ansiktsbehandling. Det var jätteenkelt att boka tid på salongen online och jag fick en bekräftelse direkt via sms. 

Detta gör vi om!

Vi fick ungefär en timmes behandling och det var både avslappnande och roligt. Och skönt att få vara bara vuxen en liten stund och inte mamma, fru eller hundägare. Efteråt så gick vi på restaurang och åt och allt avslutades med en glass och kaffe.

Min syster sade till mig att hon skulle boka nästa behandling och att det skulle bli en överraskning. Jag visade henne sidan där jag hade hittat vår salong så nu kan hon också boka enkelt och snabbt på den sidan. 

Nu är jag redo för lång tid som "bara" mamma igen eftersom mina batterier är laddade igen. Nu känns det inte lika jobbigt att hålla koll på barn, hund och klocka samtidigt som man också ska hinna med sitt eget jobb och vardag. Men, jag ser redan fram emot när vi ska iväg igen och "bli renoverade" som min man kallade det. Kanske redan strax efter midsommar! 

17 Jun 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.