Nu längtar jag efter vår och sommar

Det känns som om januari aldrig vill ta slut och sedan har vi ju även februari och mars, innan det ens börjar likna vår. Samma visa varje år. När jul och nyår är över, så vill man ju att det ska gå fort! Så att våren och sedan sommaren kan komma. Längtar efter värme igen! Det blir ju så mycket enklare med allt, inte minst när man ska hitta på saker med barnen! Att som nu klä dem i varma kläder, och bege sig ut, det är inte lika lockande som när det är varmare väder.

I sommar hoppas vi på att kunna göra mer saker än förra året. En sak vi planerar, det är att besöka en sådan där vattenlekplats som finns. Läs mer om sådana här. 

Börja planera för semester och sommarlov

Det är ju så att man vill ju gärna planera in en massa för kommande semester och sommarlov, även om det är ett tag kvar. Dock är det ju svårt att göra nu, så som det ser ut med pandemin. Det går ju upp och ner med alla de där restriktionerna. Så det kan ju vara dumt att planera in allt för stora saker, eller resor eller annat. Även om man är bra sugen! Det gäller väl att ta en månad i taget och se hur allt blir med det hela. Men förhoppningsvis kan man i alla fall få hitta på en del skoj!

21 Jan 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.