Satsa på en bra fotogenkamin

Något som kan vara bra att ha, det är en så kallad fotogenkamin. Man kan säga att det är som en slags lampa, som drivs av fotogen och även avger bra med värme. Den kan man ha med ut då man campar, så väl som ha ute på uteplatsen för extra värme, eller ha inne för lite extra mys. Om du vill jämföra olika modeller, så kan du göra det via Bäst I test-guiden. Om det är så att du ska köpa dig en sådan här, så kan det vara bra att fundera på en del saker.

Hitta en bra fotogenkamin

Eftersom det finns många varianter av både fotogenkaminer och fotgenvärmare, så kan det vara bra att fundera på vissa saker. Det första du bör fundera på är om den ska vara inne eller om du ska ha den ute. Det eftersom att den måste vara anpassad för just det du ska ha den till. Du ska inte ha en som är för utebruk inne och tvärtom.

En annan sak att kolla upp, det är hur det ser ut med förbrukningen av bränsle. Det så att du vet hur mycket den drar per timme.

En annan viktig aspekt att kolla, det är hur lång brinntid den har. Det hör samman med bränsleförbrukningen. Kolla även tankvolymen.

Hur stor yta vill du värma? Det avgör storleken på din värmare eller kamin. Sedan sist men inte  minst, fundera på vad du är villig att betala för den du ska köpa.

7 Sep 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.