Viktigt att försäkra sina djur

Oavsett vad man väljer att ha för djur som sitt husdjur, så är det viktigt att man har en bra djurförsäkring. Vi har till exempel hundförsäkring på våra hundar. Vi funderar även på att köpa en katt och då blir det ju även en kattförsäkring vi kommer att teckna. Om du har katt, men inte fixat försäkring än, så kan det vara bra att göra det! På Husdjursrevyn kan du jämföra flera olika. 

Om katten blir sjuk, eller råkar ut för en olycka, så är det tryggt att veta att du har en försäkring som kan täcka stora delar av kostnaden det kan bli hos veterinären.

Hitta rätt kattförsäkring

Att jämföra olika försäkringsbolag och försäkringar, det är viktigt att göra, oavsett om det är en hund, en katt eller ett annat djur du ska försäkra. Bra saker att kolla på det är vad självrisken är på samt vad högsta ersättningsbeloppet är. Kolla även hur det ser ut med självriskperiod samt om det finns en karenstid eller inte.

En del försäkringar ersätter även annat än bara enkel vård, så som röntgen, medicin, rehab med mera. Kolla även om det är en livförsäkring inkluderad eller om det ska tecknas separat.

En del bolag har så att du får rabatt om du har flera försäkringar hos dem, så om du redan har försäkrat hemmet eller annat, kolla då med det bolagets kattförsäkring. Det ska vi i alla fall göra.

15 May 2022

Här är mitt liv

© 2024 Dewoul.se. Alla rättigheter förbehållna.